Intranät
Den här sidan använder webbplatskakor för att föra statistik. Om du godkänner användandet av kakor kan du fortsätta använda webbplatsen annars ska du stänga ner sidan. Acceptera
Restaurang & Kafé Ångkvarnen Kontakta oss Öppettider

Det här evenemanget har ägt rum.

2016 års kulturarvsseminarium: Kalmar läns Hembygd – då, nu och i framtiden

Kortlänk:

Börjar: tisdag 4 oktober kl. 09.00
Slutar: tisdag 4 oktober kl. 16.00

Plats: Forum, Oskarshamn

Det här evenemanget har förbokning!
Boka på reception@kalmarlansmuseum.se. 0480-45 13 70 kl. 8-10,14-16

I år firas Hembygdens år, vi bjuder på en redig kalasdag:
Det lokala arbetet med hembygden är en viktig resurs för samhället idag – men varför och hur?

Är du intresserad av historien, nutiden och framtiden på platsen där du verkar eller bor? Då är du hjärtligt välkommen att fira med oss!

Vi får information om hembygdsrörelsens bakgrund och om hur hembygdsarbetet kan fungera i framtiden. Dagen bjuder bl.a. på föreläsningar om trädgårdar i kulturhistoriska miljöer, lyckade integrationsprojekt i samarbete med hembygdsrörelser, ny teknik som kan under­lätta och förnya det lokala informationsarbetet och föremålsarbete – gallring och vård.

Ta del av och inspireras av både ideella krafter och professionella som på olika sätt arbetar med årets tema.

Seminariet är kostnadsfritt, men anmälan för deltagande och bokning av plats på visningstorget krävs. Formell inbjudan och program skickas ut senare.

Varmt välkommen!

Ladda ner Inbjudan Kulturarvsseminarium 2016

BarometernÖstranLänsförsäkringarKalmar energiElectrolux Home KalmarLiljas BilLenandersÄngsbackens handelsträdgårdHandelsbanken

Besöksadress: Skeppsbrogatan 51, Ångkvarnen