Evenemanget har redan varit!

onsdag 28 oktober kl. 18:00 - 19:30

Berättelser från här och fjärran

Boka biljett hos Nortic

Med Annette Kronlund och Gabriella Johansson

Länsmuseets berätterskor Annette Kronlund och Gabriella Johansson är tillbaka med en ny berättarföreställning. Välkommen till en kväll med skrock och skrönor, sagor och sägner. Från de mest lokala historierna till berättelser mer långväga ifrån.

Entré: 125 kr, 75 kr med årskort. Boka och betala via www.kalmarlansmuseum.se/bokning.

Åtgärder till följd av Covid-19

Vi vill att du som besökare på Kalmar läns museum ska känna dig trygg och säker hos oss. Kalmar läns museum följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer kring hanteringen av Coronaviruset. Därför har vi har vi kraftigt begränsat antalet platser till de olika programmen. Med 30 deltagare per program istället för 85 ”som vanligt”, har du en meters avstånd mellan dig och andra på alla håll! 
Handsprit kommer att finnas tillgänglig vid ingången till Kronansalen och andra lokaler där programmen hålls. Vi kommer också att öppna Kronansalen tidigare inför varje program för att undvika köbildning. 

Vi bryr oss om våra besökare och våra medarbetare. Är vi sjuka stannar vi hemma och det vill vi att du också gör. 
 

Besök vår restaurang!

Restaurang & Kafé Ångkvarnen hittar du på fjärde våningen i Kalmar läns museum med vacker utsikt över Kalmarsund. I den mysiga matsalen äter du mat tillagad från grunden, mestadels av lokala och ekologiska råvaror. Missa inte ”gofikan” från vårt eget bageri!

Pris: Entré: 125 kr, 75 kr med årskort.

Plats: Kronansalen

Boka biljett hos Nortic

Kontaktperson:


Se vad som händer på museet idag.Höstlovsaktivitet: Musik på djupt vatten

Höstlovsaktivitet: Musik på djupt vatten