Evenemanget är inställt!

onsdag 27 januari kl. 18:00 - 20:00

Inställt! Hon reste på egen hand till Indien

Med Christin Carlström, Kalmar

Så här beskriver kvällens gäst sin resa:  
”Att utmana sig själv kan ibland vara jobbigt och läskigt. Att följa sin nyfikenhet och sina drömmar kan vara läskigt, men fantastiskt! Jag gjorde detta, utmanade mig själv och åkte till Indien helt själv utan att vara i något sällskap eller i ett sammanhang. Efter att fått cancer 2016 vaknade mitt intresse mer och mer av att hitta en bra väg att leva mitt liv. Jag hade fått chansen en gång till! Min väg under dessa år har lett mig mer och mer att leva mer i balans och i Indien fanns ett område som jag ville utforska mer, Ayurveda. Ayurveda utgör en av världens främsta traditioner för andligt liv och läkekonst tillsammans med yoga, hur kunde det påverka mig? I januari 2020 åkte jag till Indien för att ta reda på mer. Under den här kvällen berättar jag om min resa till Indien och om vad mötet med Ayurveda inneburit för mig.”

Åtgärder till följd av Covid-19

Vi vill att du som besökare på Kalmar läns museum ska känna dig trygg och säker hos oss. Kalmar läns museum följer Folkhälsomyndighetens råd och rekommendationer kring hanteringen av Coronaviruset.

Kära museivänner! Vi längtar efter er och önskar inget hellre än att vi snart kan träffas inne på museet igen. I väntan på fysiska program i form av föreläsningar, workshops, quizkvällar, temakvällar och annat smått och gott, vill vi tipsa om vår poddcast Museimagasinet. I skrivande stund hittar du där drygt 20 avsnitt som handlar om allt från Nils Dacke till Regalskeppet Kronan. Under våren kommer vi regelbundet att lägga ut nya avsnitt så gott som varje vecka.

Kontaktperson:


Se vad som händer på museet idag.Bönder – den vadmalsgråa hopen? Extraföreläsning! (inställt)

Bötterumsmässan 2021

Fler evenemang på museet: