onsdag 31 januari kl. 18:00 - 20:00

I symbolernas värld

Med Arne Wiig, teologie doktor i religionshistoria med särskild inriktning mot kognitiv metaforteori och religiös symbolik Det finns en rik symbolvärld i de svenska kyrkorna och de flesta symbolerna är mycket gamla. Men vad betyder de? Det får du veta den här kvällen! Arne Wiig berättar också om varför textilierna ser ut som de gör.

Pris: 125 kronor, 75 kronor för dig som har årskort, där inget annat anges. Varje program varar 1-1,5 timme. Alla programpunkter hålls på Kalmar läns museum. Förboka din biljett för att vara säker på att få plats genom att ringa 0480-451370 vardagar 8-10 och 14-16 eller mejla till reception@kalmarlansmuseum. Du kan också boka själv på nätet, gå in på www.kalmarlansmuseum.se 

Biljetterna ska vara betalda senast en vecka före programmet. Bor du långt ifrån och har svårt att komma in i förväg för att hämta ut biljetten? Tala då med vår trevliga receptionspersonal så ordnar de det!

Besök vår restaurang!

Restaurang & Kafé Ångkvarnen hittar du på fjärde våningen i Kalmar läns museum med vacker utsikt över Kalmarsund. I den mysiga matsalen äter du mat tillagad från grunden, mestadels av lokala och ekologiska råvaror. Missa inte ”gofikan” från vårt eget bageri!

Pris: 125 kr Årskort 75 kr

Plats: Kronansalen


Se vad som händer på museet idag.

Fler evenemang på museet: