30 januari 2018

Fredagsguidningar med middagsmöjlighet!

Kom till museet på fredag, ät middag på restaurangen och gå på guidning av Kronanutställningen!

Guidningen börjar klockan 19 och ingår i entrépriset. Ingen förbokning krävs av guidningen. Bord kan du boka på kafe@kalmarlansmuseum.se eller 0480-45 13 60.

Fredagar med guidningar:  .

Ångkvarnens bacon- och Cheeseburgare
    Gjord på färs från Mysingenöt. Sallad, dressing, tomat, saltgurka och picklad rödlök. Serveras med friterad potatis och tryffelmajonnäs
    165:-

Kycklingfilétoast
    Med hembakat surdegsbröd, sallad, tomat och picklad rödlök. Serveras med friterad potatis och örtaioli. Kyckling från Guldfågeln.
    145:-

Delikatesstallrik
    Med charkuterier och ost från lokala producenter, marinerade oliver och grönsaksstavar, samt örtaioli
    125:-