30 januari 2018

Fredagsguidningar med middagsmöjlighet!

Kom till museet på fredag, ät middag på restaurangen och gå på guidning av Kronanutställningen!

Guidningen börjar klockan 19 och ingår i entrépriset. Ingen förbokning krävs av guidningen. Bord kan du boka på kafe@kalmarlansmuseum.se eller 0480-45 13 60.

Fredagar med guidningar:  .

Ångkvarnens bacon- och Cheeseburgare
    Gjord på färs från Mysingenöt. Sallad, dressing, tomat, saltgurka och picklad rödlök. Serveras med friterad potatis och tryffelmajonnäs

Kycklingfilétoast
    Med hembakat surdegsbröd, sallad, tomat och picklad rödlök. Serveras med friterad potatis och örtaioli. Kyckling från Guldfågeln.

Delikatesstallrik
    Med charkuterier och ost från lokala producenter, marinerade oliver och grönsaksstavar, samt örtaioli

Kvällens soppa
    Med hembakat surdegsbröd