Dagens lunch v. 43

Måndag
Ört- och balsamicomarinerad benfri kotlettrad från Västerslät. Skysås och rostad Solmarkapotatis. 119 kr


Tisdag
Kålpudding (Västerslät- och Mysingefärs) Serveras med rårörda lingon, gräddsås och kokt Solmarkapotatis. 119 kr


Onsdag
Ångkvarnens lasagne gjord på Mysingefärs. Serveras med tomatsallad och basilikacrème. 119 kr


Torsdag
Kycklingbröst med ädelostsås och frästa sockerärter. Serveras med grönsaksris. 119 kr


Fredag
Vår egen aubergine fylld med köttfärs, lök, tomat, paprika och persilja. Serveras med ris och tzatziki. 119 kr


Rätter som serveras hela veckan (måndag till fredag)
Veckans fisk: Stensölåda – ugnsbakad torskfilé med tomat, purjolök, dill och smör. Serveras med kokt Solmarkapotatis. 119 kr
Veckans vegetariska/veganska: Auberginegryta med tomat och paprika. Serveras med ugnsbakad lök och bulgur. 119 kr


Sidan uppdaterades 19 augusti 2019 klockan 15.39

Fagerhult

Tack för besöket!

Hittade du inte det du letade efter? Här kan du söka på hemsidan och i museets samlingar